Administratie

Consilierul Nicolae Pavelean: ”Lipsă de respect față de șoferii și pietonii din Bistrița”

 -  - 


Consilierul USR Nicolae Pavelean critică actuala administrație din Primăria Bistrița și spune că aceasta dă dovadă de lipsă de reacție în ceea ce privește lucrările de intervenție executate de diferite companii pe domeniul public. Consilierul solicită municipalității să trimită oameni în teren care să verifice dacă, după finalizarea intervențiilor, partea carosabilă sau trotuarul sunt aduse la forma inițială.

În data de 1 iunie am semnalat către Primăria Bistrița și Consiliul Local faptul că pe strada Subcetate, încă din luna februarie (după cum mi-au semnalat oamenii din zonă), în mijlocul străzii aveam o scurgere de apă continuă datorată cel mai probabil unei avarii la conductele de apă. Surprinzător, a doua zi după ce am semnalat s-a intervenit la această locație și s-a oprit „izvorul din asfalt”. Din păcate, așa cum se întâmplă cu majoritatea lucrărilor de intervenție din municipiul Bistrița, ele se încheie cu o groapă sau un șanț. Am semnalat de nenumărate ori aceste practici ale firmelor și operatorilor ce intervin și execută asemenea lucrări și le fac de mântuială și am solicitat primarului Ioan Turc să ia măsurile necesare prin aparatul primăriei de la Disciplina în Construcții și să sancționeze astfel de practici. Din păcate, nu există voință în acest sens, iar aceste practici se perpetuează în tot orașul arătând lipsa de respect față de șoferii și pietonii din Bistrița”, a scris Nicolae Pavelean, pe Facebook.

Consilierul USR solicită primarului Ioan Turc și viceprimarului Sorin Hangan să iasă în oraș și să verifice personal modul în care arată orașul după astfel de lucrări.

Mai mult, Nicolae Pavelean îi îndeamnă pe bistrițeni să îi semnaleze problemele de acest fel pe care le întâlnesc în oraș.

Mă voi deplasa oriunde pentru a verifica situația și vom semnala aceste probleme prin sesizări către autoritățile ce ar trebui să le rezolve”, a mai spus sursa citată.

109 views
bookmark icon

One thought on “Consilierul Nicolae Pavelean: ”Lipsă de respect față de șoferii și pietonii din Bistrița”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.