Politic

Consilierul PMP Ștefania Stere a demisionat din Consiliul Local Bistrița și a trecut la PSD. Ce a determinat-o să schimbe tabăra

 -  - 


Consilierul PMP Ștefania Stere a anunțat că a demisionat din Consiliul Local Bistrița și că s-a înscris în PSD.

”Să fac lucruri bune pentru bistrițeni, să pun nevoile, dorințele și ideile lor în practică, m-au făcut să accept intrarea în politică. În cei doi ani, cât am fost consilier local al Municipiului Bistrița, pe toate le-am transformat în: 11 solicitări, șapte proiecte, șapte propuneri de completare, am făcut parte din trei comisii și trei consilii de Administrație și am ridicat întrebări prin interpelări în fiecare ședință. Am fost de cele multe ori un consilier mai puțin confortabil pentru conducerea Primăriei Bistrița, prin simplul fapt că nu am vrut să las lucrurile la voia întâmplării. Însă, argumentele, faptul că am fost un avocat al bistrițenilor, dorind rezolvarea problemelor, nu au fost de-ajuns. Majoritatea surdă din Consiliul Local al municipiului Bistrița aude doar politic. Dacă nu ești din partidul lor, nevoile bistrițenilor nu există. Dar eu nu mă las, nu accept să fiu călcată în picioare, mi-am dat demisia din Consiliul Local al municipiului Bistrița, deoarece vreau să transform nevoile oamenilor, în realitate, din altă postură. Mulțumesc echipei PMP Bistrița-Năsăud care a avut încredere în mine și m-a promovat în administrația publică locală. Sunt onorată că am reușit să îi reprezint cu cinste pe bistrițeni în Consiliul Local, mai mult de doi ani și rămân devotată intereselor acestora. Sinceritatea și dreptatea sunt pentru mine mai presus de toate. Vă anunț că mă alătur unei echipe puternice și determinate, oameni noi, profesioniști și puși pe treabă, PSD Bistrița. Pornesc pe un nou drum, într-o echipă puternică, pentru că mă interesează proiecte realizate, nu doar scrise pe hârtie. Vreau să trec la fapte și așa, știu că voi reuși pentru oameni!”, a transmis Ștefania Stere, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

La rândul său, deputatul PSD Daniel Suciu a felicitat-o pe Ștefania Stere pentru decizia sa.

”Ștefania Stere, bine ai venit în echipa noastră! Încă o voce și un profesionist al Bistriței a ales să construiască împreună cu noi alternativa pentru 2024 și nu pot decât să mă bucur!”, a precizat Daniel Suciu.

303 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.