Consilierul USR Nicolae Pavelean: ”Să profităm dacă tot avem șanțuri și gropi în mijlocul trotuarelor de pe strada Libertății și să plantăm copaci și flori”

 -  - 


Consilierul local Nicolae Pavelean (USR) a lansat, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, o provocare pentru bistrițeni. Acesta îi îndeamnă pe locuitorii orașului să se alăture unei acțiuni de plantare de copaci și flori în mijlocul trotuarelor de pe strada Libertății din Bistrița.

Haideți să profităm dacă tot avem șanțuri și gropi făcute în mijlocul trotuarelor de peste o jumătate de an. Nimeni din conducerea Primăriei Bistrița nu pare să aibă o problemă cu aceste gropi și șanțuri, deși aceste șantiere veșnic deschise pun foarte serios în pericol siguranța cetățenilor. Pe strada Libertății, aceleași șanțuri sunt deschise încă de anul trecut. Peste același șanțuri s-a mai intervenit încă o dată și nimeni nu lucrează la ele deși vremea permite acest lucru. Vă întreb din nou domnule primar Ioan Turc, care este explicația rațională, pentru care aceste lucrări de intervenție nu se duc la bun sfârșit cu lunile de zile și nimeni din echipa dumneavoastră nu ia măsuri? Pe cine nu doriți să supărați sau ce vă lipsește pentru a lua măsuri? Sau la dumneavoastră acasă așa se procedează? Vă apucați de lucrări, deschideți șantiere și le lăsați deschise cu lunile de zile? Imaginile vorbesc de la sine și arată lipsa de respect pe care conducerea primăriei Bistrița o are față de toți cetățenii acestui oraș, prin lipsa aplicării unor măsuri care să oprească acest mod de lucru”, a scris pe Facebook Nicolae Pavelean.

La ultima ședință a Consiliului Local Bistrița, consilierul USR i-a solicitat primarului Ioan Turc să precizeze câte sancțiuni sau amenzi au fost aplicate pentru lucrările de mântuială și de ce nu se rezolvă situația de pe strada Libertății.

Strada Libertăţii face parte din proiectul Linia Verde şi acolo vom îngropa firele de internet, vom pune un pavaj de foarte bună calitate, plus alte lucrări. Disconfortul va trece”, a răspuns primarul loan Turc.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.