FOTO: arhivă

Consolidarea străzii Grănicerilor, în zona din apropierea râului Bistrița, în atenția municipalității

Primăria Bistrița a lansat procedura de achiziție publică a serviciilor de elaborare a expertizei tehnice pentru investiția care vizează consolidarea străzii Grănicerilor, pe sectorul adiacent râului Bistrița. Acest tronson al străzii a fost afectat de precipitațiile abundente înregistrate în luna februarie a acestui an.

Municipalitatea este dispusă să plătească circa 40.000 de lei companiei care va întocmi expertiza tehnică, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 11 iulie.

Expertiza tehnică pentru acest obiectiv trebuie să cuprindă o serie de informații importante:

Din cauza precipitațiilor abundente din luna februarie a anului 2023, pe un tronson de circa 40 de metri al străzii Grănicerilor s-a produs o alunecare de teren care a pus în pericol siguranța traficului rutier.

Respectivul tronson de drum a fost realizat în regim privat de firma care a construit galeria comercială B1 Retail Park. Ulterior, după finalizarea lucrărilor, porțiunea de drum a fost preluată de municipalitate.

Check Also

1 octombrie – termenul limită până la care pot fi depuse proiectele în cadrul procesului de bugetare participativă derulat de Primăria Bistrița

Până la data de 1 octombrie 2023, bistrițenii pot depune proiecte în cadrul procesului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.