Constantin Sănduță își lansează cartea: „Bistrițeni pe cărările Timpului”! Evenimentul are loc mâine, la sediul Bibilotecii Județene!

 -  -  1178


Constantin Sănduță este un personaj cunoscut al Bistriței, profesor de educație-fizică și un apropiat al regretatului Jean Pădureanu. Sănduță are o importantă activitate jurnalistică și de-a lungul timpului colabrat cu mai multe ziare locale, iar în ultimii ani a scris mai multe cărți, printre care: „Timpurile Bistriţei” și “Cartea Gloriei Bistrița”, despre care Sănduță spunea:

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud organizează miercuri, 28 noiembrie 2018, ora 14:00, în Sala „Gavril Scridon” a Bibliotecii Județene (Bistrița, str. Alexandru Odobescu, nr. 11), lansarea de carte: Constantin Sănduță – „Bistrițeni pe cărările Timpului” (vol. I – Editura Charmides).

“Am scris pentru toti cei ce privesc cu simpatie Gloria, astazi istorie, pentru toti cei ce au tinut la piept si in piept multi ani la rand un ideal, un brand, o echipa de suflet. Cartea este oda fiorului fotbalistic, este rodul stradaniei indelungate a actorilor (personajelor), dar si a autorului, din multa munca, rabdare, suflet, trairi si dragoste pentru bistriteni, oameni ai secularei urbe. In fata lor ne aplecam cu smerenie si multa recunostinta pentru indaratnicia de a-si iubi istoria!”

 

Prezintă: prof. univ. dr. Nicolae Felecan, conf. univ. dr. Gheorghe Mândrescu, prof. Andrei Moldovan.

Amfitrion: Ioan Pintea.

 

 

0 notes
303 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *