Continuă acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din Bistrița

 -  -  1189


Activitatea de dezinfecție a scărilor de bloc din Bistrița continuă sâmbătă, cu zona cuprinsă în perimetrul străzilor Împăratul Traian – Iosif Vulcan – Independenței – Gării.

Echipele formate din angajați ai Direcției de Servicii Publice și voluntari ai Serviciului Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență folosesc soluții avizate și recomandate de Direcția de Sănătate Publică și au programate pentru astăzi intervenții în 200 de locații – casa scării. Pe parcusul zilei de vineri s-a intervenit în alte 160 de locații.

Angajaților municipalității li s-au alăturat și cei ai SC Simprocom SRL. Aceștia intervin în spațiile publice din zonele carantinate, precum și în parcările centrelor comerciale din Bistrița.

”Le muțumim pentru implicare și îi asigurăm că sprijinul lor este deosebit de important pentru noi toți. De asemenea, adresez un apel către cetățenii municipiului Bistrița să sprijine aceste intervenții și să înlesnească accesul echipelor noastre în spațiile publice unde se intervine, precum și în incinta casei scării”, a precizat primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu.

La nivelul municipiului există aproximativ 1.500 de scări de bloc.

960450cookie-checkContinuă acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din Bistrița
0 notes
314 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.