Administratie

Continuă lucrările pe strada Tărpiului, pe segmentul de drum de pământ ce urmează să fie modernizat. ”Ce a fost mai greu a trecut”

 -  - 


Lucrările pe strada Tărpiului din municipiul Bistrița continuă cu o serie de intervenții pe segmentul de drum de pământ ce urmează să fie modernizat.

Pe segmentul de drum de pământ ce urmează să fie modernizat (de unde se termină asfaltul, până la intersecția cu Valea Căstăilor), ce a fost mai greu a trecut! S-au realizat lucrările pentru rețeaua de apă și canalizare, pentru rețeaua pluvială, drenuri, inclusiv guri de preluare, la care se adaugă lucrările de infrastructură necesare iluminatului public. Urmează să fie introdusă și canalizația pentru fibra optică, respectiv televiziune, telefonie și internet, după care, în scurt timp, vor începe lucrările de pregătire a patului drumului pentru asfaltare, realizarea pistelor de biciclete, a trotuarelor și montarea stâlpilor pentru iluminat”, a spus primarul Ioan Turc.

Ediul Bistriței dă asigurări că, până la finalul lunii octombrie, toate aceste lucrări vor fi finalizate, urmând ca anul viitor să înceapă lucrările pentru tronsonul 2, care merge până la Drumul Cetății și presupun inclusiv amenajarea drumului pe trei benzi pentru anumite segmente.

Lucrările sunt executate de compania Îndemânarea Prodcom SRL.

174 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.