Continuă veștile triste din sistemul de învățământ din Bistrița-Năsăud! Încă un cadru didactic a pierdut lupta cu virusul nemilos

 -  -  11244


Încă un cadru didactic din Bistrița-Năsăud a pierdut lupta cu COVID-19, a anunțat miercuri Inspectoratul Școlar Județean.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, IȘJ Bistrița-Năsăud anunță că a decedat Maria Anghelina, profesoară pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Urmeniș.

”Din păcate, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Maria Anghelina, profesoară pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Urmeniș a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Maria!”, este mesajul transmis de IȘJ Bistrița-Năsăud.

Acesta este cel de-al treilea cadru didactic din județ care pierde lupta cu COVID-19 în ultimele zile. Săptămâna trecută, un alt cadru didactic de la Sângeorz-Băi a decedat la vârsta de doar 39 de ani tot în urma infectării cu noul coronavirus. De asemenea, marți a fost înregistrat decesul unui cadru didactic de la Năsăud – Luminița Căluș.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

1 notes
369 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *