Continuă MAGIA la Căianu Mic! Mesaje de la primarul Paul Știr și programul ce urmează: Festival de Colinde a 2-a zi de Crăciun și foc de artificii, de Revelion!Detalii!

 -  -  1616


Primăria Căianu Mic e-n sărbătoare! Primarul Paul Știr anunță programul pentru evenimentele ce urmează!

Festival de colinde, a II-a zi de Crăciun!

In data de 26 decembrie, a 2 zi de Crăciun va avea loc Festivalul ce colinde obiceiuri si traditii “Pa la noi pa la Caian”, Ediția a IX- a. În cadrul festivalului vor cânta grupuri de colindători de la Scoala Gimnazială Dobric si Liceul Tehnologic Ion Caian Romanul, invitați speciali Georgiana Lobonț si Alexandru Pop.

In noaptea de Revelion va avea loc un spectaculos foc de artificii!

 

 

Primarul Paul Știr le mulțumește cetățenilor!

Împreună cu sute de copii, îmbrăcati în costume populare, însoțiți de părinți, am vestit Nașterea Domnului nostru Isus Hristos în localitățile Căianu Mic și Căianu Mare!

“Acțiunea noastră, colind caritabil, a fost o reușită datorită implicării fiecăruia dintre dumneavoastră și am dat dovadă incă o dată că suntem o comunitate unită! Oricâte cuvinte aș folosi, pentru a descrie frumusețea acestui eveniment, ar fi insuficiente! Apreciez enorm implicarea dumneavoastră si faptul că ne-am unit cu toții, într-un număr atât de mare, pentru a face o bucurie semenilor noștri aflați în nevoie!” – a transmis Paul Știr.

ziar de bistrita caianu mic

ziar de bistrita caianu mic

Campanie umanitară și pachete pentru nevoiași!

“S-au adunat produse alimentare si haine într-o cantitate foarte mare și vreau să vă asigur pe toți că aceste daruri vor ajunge acolo unde chiar este nevoie de ele! Multumesc tuturor celor care ați dat o mână de ajutor, copiilor și părintilor implicati in acțiunea de colind caritabil, corpului profesoral implicat, colegilor din cadrul primăriei, consilierilor locali prezenti, care au susținut activ această acțiune, iar în mod special vreau să-i mulțumesc prietenului meu, Pascu Alexandru Adrian, alături de care am pus bazele acestei acțiuni de suflet!

De asemenea, vreau să aduc mulțumiri și prietenilor noștri din țară și din străinătate care ne-au urmărit, în număr foarte mare, prin intermediul rețelei facebook. Vă salut cu mult drag pe toți!” – a transmis Paul Știr.

ziar de bistrita paul stir

ziar de bistrita paul stir

Primarul transmite prin facebook cine beneficiază de cadourile adunate!

“Zilele următoare voi posta poze cu tot traseul colindătorilor și cu tot desfășurătorul evenimentului, iar tot zilele următoare veți afla și cine sunt beneficiarii darurilor oferite de către dumneavoastră! Mulțumesc Bunului Dumnezeu că m-a așezat în mijlocul unei comunități atât de minunate! Vă mulțumesc din toată inima și cred cu tărie că Cel de sus va răsplăti binefacerea fiecăruia! Numai bine, oameni de cinste!” – a transmis Paul Știr.

Publicată de Pascu Alexandru Adrian pe Vineri, 13 decembrie 2019

Momente înălțătoare la Căianu Mic!

Concertul de colinde “Acasă de Crăciun”, susținut de celebrul interpret Ștefan Hrușcă în Căminul Cultural din Căianu Mic, a fost un eveniment plin de emoție, în care, sute de persoane adunate la un loc, am avut ocazia să vestim împreună Nașterea Domnului nostru Isus Hristos!

Video 🎥

Publicată de Paul Știr pe Duminică, 15 decembrie 2019

 

ziar de bistrita caianu mic

“Mulțumesc maestrului Ștefan Hrușcă pentru momentele pline de har pe care ni le-a oferit, domnului Emil Radu Moldovan-Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru prezență și pentru susținerea organizării acestui eveniment, precum și pentru sprijinul permanent acordat dezvoltării comunei nostre!

Vreau să aduc felicitări și grupului “Micii chitariști”, coordonat de Pr. Paroh Gherghel Alexandru, care a susținut un moment muzical deosebit în debutul concertului de colinde!” –  a transmis Paul Știr.

Video 🎥

Publicată de Paul Știr pe Duminică, 15 decembrie 2019

caianu mic

“Oameni buni, vă multumesc tuturor pentru că v-ați prezentat într-un număr atât de mare! Mulțumesc colegilor mei din cadrul Primăriei și doamnelor învățătoare de la Liceul nostru pentru toată implicarea și Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acordată! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile!” – a scris Paul Știr.

0 notes
741 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *