Controale la mai mulți agenți economici din Bistrița și Beclean. S-a lăsat cu amenzi și țigarete confiscate

 -  -  984Polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat mai multe sancțiuni unor agenți economici care nu au respectat legea privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, valoarea totală a acestora fiind de circa 25.000 de lei. În plus, oamenii legii au confiscat peste 1.300 de pachete cu țigarete de contrabandă.

Polițiștii specializați în Investigarea Criminalității Economice au desfășurat controale și verificări de specialitate la mai mulți agenți economici din orașele Bistrița și Beclean.

”Cu ocazia acțiunilor, au fost verificați 19 operatori economici, persoane fizice și juridice, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.000 lei, aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tot cu ocazia controalelor, au fost indisponibilizate 1.335 de pachete de țigarete, în valoare de aproximativ 23.000 de lei, fiind constatată o infracțiune de contrabandă,  pentru care a fost întocmit dosar penal.

FOTO: arhivă

0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *