Copil aflat în grija unei asistente maternale, dispărut din zona Policlinicii din Bistrița

 -  -  985


Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a fost sesizat în urmă cu puțin timp cu privire la faptul că un copil în vârstă de 13 ani, care se afla în grija unei asistente maternale, a dispărut din zona Policlinicii din Bistrița.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, numele copilului este MOLDOVAN JOSEMI ALEXANDRU MARIUS, iar semnalentele acestuia sunt: înălţime 1,50 m, greutate 55-60 kg, ochii și părul de culoare neagră, iar ca semn particular are o aluniță pe frunte, în partea stângă.

Copilul se afla pe strada Gării din Bistrița, împreună cu asistenta maternală în grija căreia se afla.

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș albastră, blugi de culoare gri și adidași de culoare neagră. Pe cap avea o căciulă de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării copilului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus căutarea la nivel național a acestuia.

Totodată, au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

0 notes
110 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *