Copil care ar fi traversat DN 15A fără să se asigure, accidentat în Viile Tecii

 -  -  913Un copil de 11 ani a fost accidentat de o autoutilitară în timp ce încerca să traverseze drumul național 15A fără să se asigure.

”Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au intervenit în această după-masă la un accident rutier, produs în localitatea Viile Tecii. Conform primelor date, un bărbat de 40 de ani, din Săcele, județul Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul național 15A, ar fi surprins și accidentat un copil de 11 ani, care ar fi traversat partea carosabilă în fugă, fără să se asigure, prin spatele unei mașini”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor, copilul primind asistență medicală și fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații amănunțite.

”Copilul a fost transportat la UPU SMURD Bistrița (suspect fractură membru superior)”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto nu a consumat alcool, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest fiind negativ. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

0 notes
38 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *