FOTO: Copil de 10 ani, accidentat mortal de o mașină pe DN 17, în Ciceu Mihăiești

 -  -  1795


Un grav accident rutier în urma căruia un copilaș de aproximativ 10 ani și-a pierdut viața s-a produs marți pe DN 17, în localitatea Ciceu Mihăiești. Din primele informații a rezultat că minorul ar fi fost accidentat de o mașină.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, atât de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, cât și de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Totodată, în zonă a fost solicitată inclusiv intervenția unui elicopter SMURD de la Baza Aeriană Jibou din județul Sălaj.

Însă, din păcate, toate eforturile salvatorilor au fost în zadar. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul minorului la locul accidentului.

Copilul de aproximativ 10 ani a fost găsit de echipajul B2 SAJ în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme grave, fracturi deschise și hemoragii. I s-a aplicat protocolul de resuscitare la fața locului, dar din păcate organismul victimei nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat la locul evenimentului., astfel că nu a mai fost preluat de elicopterul SMURD”, a declarat Păcurar.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au intervenit la accidentul rutier și au efectuat cercetări.

”Din primele verificări, s-a stabilit că un pieton, respectiv un minor, ar fi fost acroșat și accidentat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 55 de ani din județul Cluj, care circula pe Drumul Național 17 pe direcția Beclean – Dej. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din păcate, în urma evenimentului rutier, minorul a decedat”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru fapta de ucidere din culpă.

FOTO: Facebook – Ștefan Hapsa, IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
920 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *