A decedat și copilașul care a căzut împreună cu bunicul său de la etaj

 -  -  2041


Copilașul de 3 ani din Bistrița, care a căzut împreună cu bunicul său de la etajul al II-lea al blocului în care locuiau, a decedat în această dimineață. Din păcate, leziunile suferite au fost foarte grave și toate eforturile medicilor au fost în zadar. 

Copilul a fost găsit de echipajele medicale care au intervenit la fața locului în stop cardiorespirator. Medicii i-au aplicat manevrele de resuscitare, iar organismul copilașului a răspuns acestora. Ulterior, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Prezenta un traumatism craniocerebral și multiple leziuni, în cursul nopții, acesta fiind supus și unei intervenții chirurgicale. Însă, din păcate, organismul firav al micuțului nu a mai făcut față, iar acesta a pierdut lupta cu viața.

”Copilul de 3 ani, care aseară a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în șoc traumatic în urma căderii de la înălțime, a decedat din păcate în această dimineață. Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7.00”, anunță purtătorul de cuvânt al Spitalului Județan de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

În ceea ce îl privește pe bunicul copilașului, acesta a fost declarat decedat la fața locului.

Despre acest caz, care s-a petrecut pe strada Vișinului din Bistrița, Ziar de Bistrița a mai scris:

Grav incident pe strada Vișinului din Bistrița. Un bunic și nepoțelul său au căzut de la etaj

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

0 notes
1166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *