Corespondentul Antena 1 și 3 în județul Bistrița-Năsăud, Mihai Leder, a trecut la cele veşnice

 -  -  1061


Corespondentul Antena 1 și Antena 3 în județul Bistrița-Năsăud, Mihai Leder, a decedat luni, 3 mai, la vârsta de doar 58 de ani.

Pe fondul unor probleme cardiace, acesta era internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Azi, de Ziua Libertății Presei, media bistrițeană a pierdut unul din cei mai longevivi jurnaliști, Mihai Leder, corespondent Antena 1 și Antena 3. Cu regret, transmit sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși tragicul eveniment”, a transmis prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

”De Ziua Mondială a Presei, respectabilul jurnalist Mihai Leder s-a ridicat la Cer. O veste neașteptată, care ne frânge inimile, căci a plecat prea devreme dintre noi. Nea Mișule ați fost un om și un jurnalist deosebit și veți rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i lumineze drumul spre Cer. Sincere condoleanțe, familiei îndurerate”, a transmis și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Mihai Leder a fost unul dintre cei mai longevivi jurnaliști bistrițeni, cu o activitate de peste 20 de ani în presă.

Ziar de Bistrița transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

0 notes
186 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *