Ultimele noutati

Creativ de Ziua Educației! Asociația Proactiv în parteneriat cu Creative Ideas of Youth People to Society, alături de tinerii bistrițeni! Ce activități au realizat!

De Ziua Internațională a Educației, Asociația Proactiv în parteneriat cu Creative Ideas of Youth People to Society au realizat o analiză a activității desfășurate în rândul elevilor implicați. Tinerii au avut parte de o campanie de informare privind ofertele școlare pe anul școlar 2018-2019, metode de auto-dezvoltare personală eficiente, 12 training-uri si ateliere de lucru pe diferite teme de dezvoltare personală: public speaking, leadership, voluntariat, educație financiară.

300 de elevi din unitățile de învățământ din cartierele Sărata, Viișoara, Slătinița și Sigmir și din școlile generale nr.3 și nr.6 au participat în cadrul acestor activități împreună cu 20 de profesori și 5 voluntari. S-a realizat un studiu interesant în cadrul acestor activități care arată realitatea întâlnită în rândul elevilor.

 

q1

q2

 

 

 

 

 

 

q3

q4

 

 

 

 

 

 

 

În ultima lună, Asociația Creative Ideas of Youth People a organizat 5 ateliere de descoperire personală, prin care tinerii au căpătat mai multă încredere și capacitate pentru aprofundarea studiilor și dezvoltarea abilităților personale. La atelierele de lucru SMART EDUCAȚION, elevii au învățat cum să comunice eficient, prin jocuri pentru descoperirea vocației și înușirea de noțiuni de educație financiară, de lidership și voluntariat.

 

Citiți și: 


y11-800x400 (1)

Educație prin Vocație! SMART Education, un proiect de succes implemetat la Bistrița!
Caricatură

Ziar de Bistrita