VIDEO: “Lumea bună” a Bistriței, la șampanie-pomană de la Radu Moldovan! Crețu a dat mocăciune de Bobotează, la Casa de Cultură!

 -  -  1192


Radu Moldovan a dat șampanie tuturor celor prezenți la concertul Anitei Hartig. Centrul Județean pentru Cultură a organizat acest spectacol, cu soprana Anita Hartig alături de Noua Orchestră Transilvană și Filarmonica Transilvania Cluj – dirijor Petronius Negrescu. Toate cele 330 de locuri ale Sălii Dacia au fost ocupate de lumea bună a Bistriței.

Șampanie de la Radu Moldovan, pentru toți invitații!

Încă de la deschidere, Gavril Țărmure a amintit TUTUROR că președintele Radu Moldovan oferă un pahar de șampanie concitadinilor săi, la pauza spectacolului. În aplauzele spectatorilor, președintele Consiliului Județean a urcat pe scenă și a oferit un buchet de flori sopranei Anita Hartig.

 

h77

a00

 

 

 

 

 

 

 

La jumătatea spectacolului s-a luat pauză și invitații au savurat un pahar de șampanie pe holurile instituției. Astfel de gesturi face și primarul Ovidiu Crețu, când i se oferă un moment de glorie electorală în timpul spectacolelor organizate la Centrul Cultural Municipal.

Pleiada de PSD-iști a BIFAT spectacolul Anitei Hartig. Au fost prezenți Radu Moldovan, Sandu Pugna, parlamentarii Doina Pană, Ioan Deneș, viceprimarul Cristi Niculae. Au fost văzuți șefi de instituții, oameni de afaceri care derulează contracte cu Statul și iubitori de cultură.

z32

z22

 

 

 

 

zz33

q11

 

 

 

 

 

f4

z213

 

 

 

 

 

 

 

 

Primarul Crețu a dat șampania de Bobotează, la un spectacol similar la Casa de Cultură!

De Bobotează, Primăria Bistrița a oferit un spectacol oarecum similar, cu muzică clasică și șampanie pe holurile Casei de Cultură! De Bobotează a cântat soprana Diana Ţugui şi tenorii Florin Ormenişan respectiv Eugen Raita, alături de Orchestra Operei Braşov dirijată de Alexandru Ilie. Concertul de Bobotează și șampania pe holuri reprezintă un obicei inițiat de primarul Ovidiu Crețu care s-a perpetuat de-a lungul mandatelor!

Ovidiu Crețu și Dorel Cosma NU au fost văzuți la șampania lui Moldovan!

g7

g5

 

 

 

 

 

 

 

 

Click pentru ai multe poze!

0 notes
317 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *