Crește numărul cadrelor medicale din Bistrița-Năsăud infectate cu noul coronavirus. Șase noi cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

 -  -  2064


Numărul cazurilor de COVID-19 în rândul angajaților sistemului sanitar din Bistrița-Năsăud crește de la o zi la alta. Doar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6 cazuri noi, un caz provenind de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și alte cinci de la Spitalul Orășenesc din Beclean.

Potrivit informațiilor furnizate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, până în prezent, 24 de angajați din mai multe unități medicale din județ au fost diagnosticați cu COVID-19. Este vorba despre 17 cazuri înregistrate în rândul cadrelor medicale (7 medici și 10 asistenți) și alte 7 cazuri înregistrate la persoane care fac parte din personalul auxiliar al unităților medicale (infirmiere).

Un număr de 6 din cele 24 de cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

Este vorba despre un medic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și alte 5 persoane de la Spitalul Orășenesc Beclean (doi medici, două asistente și o infirmieră).

Dintre totalul anagajaților unităților medicale din județ confirmați cu COVID-19, 8 au fost declarați vindecați.

În ceea ce privește întreaga situație epidemiologică din Bistrița-Năsăud, până la data de 2 mai, în județ au fost înregistrate 203 de COVID-19, 43 dintre acestea provenind din rândul angajaților instituțiilor publice. De asemenea, până acum, în județ au fost înregistrate și 16 decese.

0 notes
1189 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *