Crețu are șampania la rece. Zice că are peste 60% din voturile Bistriței. Jupâne, poate pățești ca Mircea Geoană în noaptea alegerilor!

Primarul Ovidiu Crețu a făcut câteva declarații halucinante la emisiunea de pe AS-TV, de unde periodic transmite mesaje către urbe. Edilul Bistriței e liniștit în privința alegerilor din vară și stă relaxat, la umbra marilor obiective pe care le-a realizat în cei 8 ani: Parcul Municipal, pasajele,  renovările de  blocuri și a unor clădiri-monument.

Cristian Berari: – Vă este frică de vreun candidat?

Crețu: – Toată viața mea am fost un om curajos și NU m-am temut decât de Cel de Sus. Nu m-am temut de nimeni altcineva…

Cristian Berari:  – Și-atunci, câte procente vă dați ca învingător?

Crețu: NU eu îmi dau procentele, procentele mi le dau cetățenii din municipiul Bistrița și eu stau la peste 60% în sondajele actuale… deci sunt undeva, liniștit. Sigur sunt liniștit deoarece consider că avem deja un program ca să mergem înainte… o agendă de dezvoltare până în 2030…. am realizat Parcul, Casa de Cultură, Schullerwald și ne propunem să realizăm Centrul Intermodal, Biserica Evanghelică, Piața și așa mai departe…

Crețu a uitat despre gafele administrației sale: Wonderland, centura de sud, banii luați din bancă pentru anveloparea blocurilor, Parcul Industrial Sărata,  Colegiul Rebreanu care cheltuie 4 milioane de euro de la bugeul local datorită managementului defectuos, drumurile de pământ, sportul sub-finanțat.

Ovidiu Crețu a ieșit primar în 2008, după o bătălie electorală cu Vasile Moldovan, iar în 2012 a câștigat lejer în fața aceluiași contra-candidat. Crețu jinduiește al III-lea mandat la cârma Bistriței și se pregătește de campania electorală.

În 2008, Crețu a strâns 12.702 voturi, iar Vasile Moldovan 10.497 de voturi.

În 2012, Crețu a strâns 16.764 de voturi (candidat din partea USL), iar Vasile Moldovan – PDL: 10.299.

 
Comentarii

  • Berari e moderator? E cârpa de sters pantofi a lui Cretu si nici măcar nu se prinde.

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Ba mie imi este frica de un eventual al 3-lea mandat. Pericol mare ar fi si pt. ultimii copaci din PIATA CENTRALA si pt. spatiile verzi din oras. Riscam ca B-ta sa fie toata dalata si mineralizata .

  • Primarul va avea o mare surpriza in alegeri pt ca lumea nu-l va sustine
Caricatură

Ziar de Bistrita