Crețu, despre taxa de gunoi: “11 lei pe lună/persoană NU e o sumă mare!” Primarul e-mpotrivă, dar crede că PSD-iștii lui Niculae vor vota subvenția! 3 MILIOANE de lei ar costa această “electorală”, plătită din bani publici!

 -  -  31432Primarul Ovidiu Crețu se opune unei subvenționări a taxei de salubrizare și consideră că 11 lei/lună/persoană NU reprezintă o sumă mare! Cristian Niculae a ales varianta populistă și a anunțat cu surle și trâmbițe că va subvenționa taxa de salubrizare. Conform propunerii lui Niculae, Primăria va plăti 5 lei/pers/lună iar cetățeanul de rând va achita 6.5 lei/lună!

 

 

“Tariful a crescut de la 9.9 la 11.5 lei! Dacă facem socoteala, 11 lei pe lună de personă eu spun că NU e o sumă mare! Se poate suporta! Dacă vrei să faci o subvenționare, ar tebui o subvenționare la persoanele care au venituri foarte mici!

Domnul Nicuale o să vină cu propunerea de subvenionare! Sunt convins că consilierii PSD vor vota și atunci în ședința de Consiliu se vor muta banii dintr-o parte în zona asta, astfel încât se va subvenționa o parte din tariful de salubritate!” – a spus Ovidiu Crețu.

 

Dezbaterile vor începe peste câteva ore, la dezbaterea pe buget de la Consiliul Local. Impactul bugetar pentru subvenție ar fi de aproximativ 3 MILIOANE de lei, bani care ar trebui mutați de pe zona de investiții!

3 notes
557 views
bookmark icon

3 thoughts on “Crețu, despre taxa de gunoi: “11 lei pe lună/persoană NU e o sumă mare!” Primarul e-mpotrivă, dar crede că PSD-iștii lui Niculae vor vota subvenția! 3 MILIOANE de lei ar costa această “electorală”, plătită din bani publici!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *