Moral sau Electoral? Crețu împarte 1.000 de punguțe cu dulciuri… “la bătrâni și la copii!” Din bani publici, of course!

Primarul Bistriței a început campania umanitară din preajma Sărbătorilor de Iarnă. Ca-n fiecare an, Ovidiu Crețu dă o raită prin instituțiile sociale și împarte pungulițe cu dulciuri.

La finalul săptămânii, au primit vizita lui Crețu cei de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Lacrima”, Fundaţia „Bucuria”, Liceul Tehnologic Special „Sfânta Maria”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 şi 2. Dar și membrii Asociaţiei Nevăzătorilor Bistriţa şi cei ai Clubului Pensionarilor.

Crețu a fost primit ca Moș Crăciun, cu cântecele și poezii, în cadrul unor  serbări forțate, cu aer comunist. În schimb, primarul a împărțit 1.000 de pachețele cu fructe, dulciuri și suc.

70.000 de lei a alocat Primăria Bistrița pentru acest tip de evenimente în luna decembrie, care includ inaugurarea “Orăşelului Copiilor”, cadouri oferite copiilor şi bătrânilor instituţionalizaţi. Încă de la primul mandat, Ovidiu Crețu împarte cadouri finanțate din bani publici, prin vizite-fulger în aceste instituții.

 

foto: Primăria Bistrița

 

 

 
Comentarii

  • Se pare ca unii au întotdeauna ceva de comentat. Nu e bine nici dacă împarte, nici dacă nu împarte… Lăsa dom’le ca alții nu fac chiar nimic și nu mai fiți Gica contra.

  • Primarul nu raspune in fata nimanui si face doar ce-l taie capul?

  • rusine primarului. parca e ceausescu. huuuooo

  • Balan Marius- Ecologist B-ta

    Cand un tatuc se erijeaza in MOS CRACIUN astea nu mai sunt sarbatori tihnite dupa modelul strabun. Sarbatorile incep sa devina de tip ( corean)

Caricatură

Ziar de Bistrita