Crețu le dă peste BOT PNL-iștilor care au lansat fumigene despre conservele de ton: “în goana după voturi trec peste orice limite, ignoră adevăruri evidente și pun interesul politic mai presus de orice! Oamenii vor taxa astfel de derapaje!”

 -  -  2298


Președintele PNL Ioan Turc a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că Primăria Bistrița ar fi distribuit conserve de ton IRADIAT:

„Conservele de ton date de Primăria Bistrița asistaților sociali, conține pește pescuit din zona de risc doi, FAO 71. Acest pește es te iradiat, contaminat cu Cesiu 137. Iar oamenii care îl consumă sunt iradiați din interior, care este de 20 de ori mai gravă decât iradierea exterioară” – a declarat Turc.

Primarul Crețu i-a dat replica președintelui PNL și consideră că astfel de afirmații RISCANTE și nefondate vor costa la vot întregul partid!

“În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la distribuire conservelor de ton în pachetele alimentarea distribuite de Primăria municipiului Bistrița consider că se impun o serie de precizări.

Printre ajutoarele alimentare distribuite în prezent de municipalitate se află și conserva de ton bucăți, care provine din pești pescuiți în Oceanul Pacific, zona FAQ 71, produs prezent în majoritatea magazinelor alimentare din Bistrița și comercializat legal în România și Uniunea Europeană. Trebuie precizat faptul că zona de pescuit afectată de cutremurul din anul 2011 este FAQ 61 precum și acela că, potrivit specialiștilor, durata medie de viață a acestui pește este de 5 ani. Este evident așadar că nu există nici un risc pentru cei care consumă acest produs.

O minimă documentare ar fi clarificat aceste lucruri și nu ar mai fi fost lansate teorii aberante.

Declarațiile publice făcute de uni politicieni pe marginea acestui subiect denotă nu doar o lipsă de respect pentru un adevăr evident ci fac și dovada unei atitudini irersponsabile. Cu siguranță domnilor în cauză le sunt cunoscute argumentele de mai sus dar în fuga după notorietate au preferat să promoveze și să susțină o minciună.

Prețul plătit de cei care în goana după voturi trec peste orice limite, ignoră adevăruri evidente și pun interesul politic mai presus de orice, va fi pe măsură iar oamenii vor taxa astfel de derapaje.” – a transmis primarul Bistriței.

 

PNL vs Crețu! În schimb, Nimic despre șeful MARE, Radu Moldovan !

Războiul declarațiilor a-nceput deja și Ovidiu Crețu este ținta favorită a PNL-iștilor! În schimb , Radu Moldovan are culoar liber pe județ și NU întâmpină niciun fel de probleme din partea opoziției, iar atacurile la adresa președintelui PSD sunt sterile și lipsite de forță !

2 bookmark
0 notes
23 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.