Crețu ne zice să mergem pe bicicletă, dar a uitat că în 8 ani NU a făcut nici măcar o pistă ca lumea, doar desene pe asfalt!

Primăria Bistrița organizează Săptămâna Mobilității, un eveniment care încurajează mersul pe bicicletă. Acțiuni de mediu, desene pe asfalt, politicieni pe două roți, discursuri penibile etc.

b11DETALIU de esență: Bistrița NU are nicio pistă de bicicletă, doar o alee pentru bicicliști, care brăzdează Parcul Municipal și încă una care traversează trotuarele din Decebal.

 

 

 

 

 

b011În oraşul fără nici măcar o singură PISTĂ, Primăria Bistrița finanțează evenimente de duzină, cum ar fi Săptămâna Mobilității. Prin aceste evenimente cetăţenii sunt încurajați să-şi cumpere bicicletă şi astfel, să NU polueze!.. E singura zi în care însuşi primarul Ovidiu Creţu se urcă pe bicicletă şi pedalează prin oraş. Doar că circulaţia e blocată!…
Fără o sursă clară de finanțare, în 2015, Primăria Bistrița alocă 45.000 de lei pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru 17 km de piste în zona centrală a orașului. Studiul va fi pus la sertar, în așteptarea unor fonduri europene.

Vezi aici: Studiu de fezabilitate – piste de bicicletă

Proiect Free-Cycle

 

Au închis strada Dornei și au paralizat Bistrița! Ei vor s-o închidă pe veci și să facă alee pietonală!

Strada Dornei – Piața Centrală – Șincai a fost blocată și a paralizat traficul în centrul orașului. Ar trebui să dea de gândit celor care vor să închidă aceste artere și să le transforme în alei pietonale.

Citește și : Bistriţa, oraşul fără piste de biciclete. Primăria face GARGARĂ cu acţiuni de 2 lei și tooooot concepe noi studii de sertar!

https://www.ziardebistrita.ro/bistrita-orasul-fara-piste-de-biciclete-primaria-face-gargara-cu-actiuni-de-2-lei-si-da-miliarde-pe-studii-de-sertar-si-povesti-pe-doua-roti/
Caricatură

Ziar de Bistrita