VIDEO: A spus-o cu gura lui! Dacă iese primar, Crețu va face un NOU împumut bancar: pentru Aqualand-ul fantastic!

Primarul Crețu continuă să se axeze pe realizarea unei zone de agrement din împrumuturi bancare. După 8 ani de administrație în care a mizat pe fonduri europene,Ovidiu Crețu continuă investițiile pe Dealul Cocoș și ia în calcul un NOU împrumut pentru un ștrand în apropierea pârtiei de schi (aflată în construcție și finanțată din bani împrumut).

 

 

 

 

 

 

 

În anul 2014, fără a organiza un referendum, administrația Crețu a accesat un împrumut de 40 de MILIOANE de lei și a împărțit banii către mai multe obiective. 20 de ani este perioada maximă de rambursare a împrumutului de 40 de MILIOANE de lei, accesat în numele bistrițenilor, de către aleșii locali și dirijați astfel: Wonderland (18 MILIOANE de lei), Parc Sărata Sud (6.7 milioane de lei), modernizări blocuri (13.3 MILIOANE de lei), Podul Berăriei (2 MILIOANE de lei).

 

Crețu: “municipiul își permite un NOU împrumut!”

 

 

Crețu: Aqualand este un proiect mare…  se vor bate mulți pentru a-l realiza. Eu bănuiesc că vor merge costurile peste 5 milioane de euro… sunt bani pe care municipiul și-i poate permite, chiar într-o variantă de împrumut, pentru că gradul de îndatorare e undeva la 5 la sută. Bistrița stă extraordinar de bine din acest punct de vedere. Am reușit să plătim cea mai importantă sumă din creditul luat de Vasile Moldovan în 2006 și pentru creditul luat pentru pârtia de schi, Parcul Industrial și blocuri, în 3- 4 ani finalizăm plata.

 Reporter: Deci, NU excludeți varianta unui nou împrumut pentru Aqualand?

 Crețu: Categoric NU!

 Pentru a-și vedea visul cu ochii, Ovidiu Crețu merge la extremă și dacă va câștiga un nou mandat dă asigurări că va continua investițiile în zona de agrement. NU din fonduri europene, ci din bani luați împrumut. În condițiile în care, la finalul anului au rămas bani în Trezorerie care NU au fost cheltuiți de actuala administrație, care în schimb plătește rate și dobânzi!

Citește și:

:FOTO-VIDEO: WONDERLAND – aici sunt banii dumneavoastră. Vezi cum arată pista de ski la soare, mega proiectul lui Crețu făcut cu bani din bancă!

https://www.ziardebistrita.ro/aici-sunt-banii-d-voastra/
Comentarii

 • nu avem nici macar o strada de 100 m cu asfalt ca-n palma si nicio gradinita ca lumea. Iar cu bani din banca putea oricine sa faca asa ceva.

 • Ma uit si la voi ziaristii,asa zisi oameni de presa,in special la tine Cosmin, vad ca improsti mai rau decit liberalii pe Cretu! Poate te vad vreodata pe pirtia de schi,sau la Aqualand,sa te intreb,:ce cauti tu acolo? Sa nu uti asta!

 • Doamne,sinteti jalnici,cei care comentati impotriva lui Cretu,binenteles! Voi,cei tineri,nu realizati ce investitie face Cretu?Cretu a explicat de mai multe ori ca,datoria municipiului este mica,dobinda la imprumutul luat ese de 2% pe an,se va plati in 7 ani. Trebuia luat imprumutul fiindca aceasta investitie se realizeaza intr-un termen foarte scurt,cca 6 luni si atunci obligatoriu trebuie sa ai finantare! Acolo,se creeaza un comlpex de agrement,o sa avem si noi,unde merge cu copilasii ,si vara si iarna.Acolo sint cca 300 ha, sint sigura ca vor,vor veni si privatii,cu noi investitii. Daca va fi alt primar se duce naibii investitia! Ar fi mare pacat! Asa,ca haideti ,tineri,si votati-l pe Cretu!

 • Eu cred ca primarul vrea sa piada alegerile si de aceea vorbeste fara el

 • Ce bine zice Cret!d Dar de ce sa nu mareasca inca o data impozitele, sa mai ia bani din banca si sa faca si un montagnes russes (roller coasters) daca Bistrita sta asa de bine la capitolul acesta.
  NE-AM SATURAT DE PROIECTII FANTASMAGORICE!!!!!!!!!!!!
  ADIO!!!!!!!

 • Pensionarii nu inteleg nimic si voteaza cu Cretu orice ar face.

 • Ar fi bine sa faca odata nu sa se tot laude ca de cand e primar putea face

 • Cat de prost sa fi ca sa pui stampila pe un astfel de primar cu gandire comunista?
Caricatură

Ziar de Bistrita