Cristina Iurișniți a transmis un mesaj după postarea sa de pe Facebook: ”Regret și îmi cer scuze public pentru această greșeală!”

 -  -  1162


 

 

După ce a fost reclamată la Biroul Electoral Județan Bistrița-Năsăud cu privire la postarea sa din spațiul public, Cristina Iurișniți susține că dintr-o ”eroare tehnică” a postat pe Facebook buletinul de vot pe care era aplicată stampila.

Parlamentarul bistrițean își asumă greșeala și spune că este dispus să suporte consecințele.

”Toți suntem egali în fața legii! Era evident și transparent votul meu. Dintr-o eroare tehnică si într-un moment de ” euforie” am făcut și public acest lucru.Legea electorală în vigoare , L370/ 2004 nu interzice fotografierea. În schimb interzice continuarea mesajelor electorale.Regret și îmi cer scuze public pentru această greșeală. Am reparat imediat din proprie inițiativă eroarea pe care o regret.În același timp nu pot sa nu remarc că avem legi electorale neclare și ușor interpretabile. Candidați din tot spectrul politic s-au plâns că acum campania se face în precampanie. Deocamdată respectăm cu toții normele în vigoare. Dacă va trebui să achit vreo amendă o voi face. Când greșim, plătim”, a precizat Cristina Iurișniți.

Între timp, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a precizat că în cazul parlamentarului s-a dispus aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru continuarea propagandei electorale.

0 notes
287 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *