Cristina Iurișniți: ”Am votat pentru ca acest Guvern să ajungă la lada de gunoi a istoriei politice!”

 -  -  1329


După ce deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a anunțat că a votat cu bilele la vedere pentru moțiunea de cenzură, și Cristina Iurișniți, deputat USR de Bistrița-Năsăud, a spus că a ales aceeași variantă.

”Am votat la vedere pentru ca acest Guvern nociv care ne îngroapă în datorii și își bate joc de educația copiilor noștri să ajungă la lada de gunoi a istoriei politice!”, a transmis și deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit joi în şedinţă comună pentru dezbateri şi vot asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă. Votul s-a încheiat, în scurt timp urmând să se anunțe și rezultatul acestuia.

Reamintim că moțiunea de cenzură a inițiată de partidele din Opoziție și semnată de cei de la PNL, USR, PMP, UDMR, Pro România și ALDE. Au semnat pentru moțiune 237 de parlamentari, printre care și patru parlamentari PSD și un parlamentar al minorităților naționale.

Pentru ca moțiunea să treacă, iar Guvernul Dăncilă să fie demis, Opoziția are nevoie de 233 de voturi.

ACTUALIZARE

Potrivit www.stiripesurse.ro, moțiunea de cenzură inițiată de PNL și susținută de parlamentarii din opoziție a fost adoptată în Parlament.

”Nu e o zi de entuziasm maxim ci unul reținut si responsabil! Nu va fi ușor!
Important e că iată există o majoritate parlamentară care își asumă responsabilități!
USR va susține un guvern de tranziție, interimar, și va promova organizarea Anticipatelor! Încep consultările mâine la Administrația Prezidențială!”, a mai adăugat Cristina Iurișniți.

0 notes
454 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *