Cristina Iurișniți: “Avem nevoie de oameni curajoși care sa își asume schimbări de substanță!”

 -  -  4311


Implicare pentru schimbare!

„Dacă vrem să construim o economie sustenabilă, trebuie să începem cu educația. Trebuie să pregătim tinerii pentru o lume în mișcare, o lume multiculturală”, spunea comisarul pentru educație cultură tineret și sport, Tibor Navracics în cadrul audierii sale din Parlamentul European.

Această campanie internă a fost un creuzet de sinergii pozitive, o carte de vizită a unei premiere pe scena politică românească: primele alegeri interne democratice, transparente, bazate pe meritocrație! Peste 20 de filiale in campanie și multe intervenții online!
Încă din vara lui 2016 mi-am trimis CV-ul pentru a fi parte din familia USR.

După 20 de ani în învățământ, grade didactice, examene pentru a deveni formator național, examinator pentru competențele lingvistice internaționale DELF, după un master în didactică în Franța obținut în septembrie 2016, m-am înscris doctorand în USR si am acumulat experiență parlamentară!

În prezent, după zeci de proiecte educaționale cu finanțare nerambursabilă de la Consiliul local, finanțare europeană Comenius, coordonez un proiect Centenar bilateral Besançon100Bistrita în cadrul Sezonului Franța România. Am reușit să aduc pentru comunitatea pe care o reprezint o cofinanțare de 7000 de euro pentru 2018-2019.

Imi propun să aduc Erasmus + în cât mai multe grădinițe școli și universități din România, să aduc amendamente bugetului Comisiei pentru ca minim 6% din PIB-ul țărilor membre să meargă etapizat în Educație până în orizontul 2025, anul european al unui spațiu comun educațional !
2% pentru apărare a fost votat și asumat, dar de fapt Educația ar trebui să fie prioritatea zero la nivel european!

Dacă îmi veți acorda încrederea și votul vostru voi fi pe baricade și voi reprezenta România și USR cu integritate, competență și curaj!
Avem nevoie de oameni curajoși care sa își asume schimbări de substanță!

Cristina Iurișniți – deputat USR

4 bookmark
0 notes
36 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.