Cristina Iurișniți: ”Bătaia de joc la adresa bistrițenilor continuă și în 2020! Primăria Bistrița nu a fost în stare să găsească pe nimeni competent să administreze pârtia ce zace nefolosită!”

 -  -  11341


Nici nu a început bine anul, că atacurile la adresa Primăriei Bistrița și a administrației PSD de la nivelul municipiului au și început să apară. Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, s-a arătat revoltată de faptul că Primăria Bistrița nu a reușit până acum să găsească ”pe nimeni competent să administreze și pârtia de schi a orașului”, obiectiv în care s-au investit milioane de euro. 

 

 ”După câteva evenimente publice de sezon, care au înghițit la vedere 87 de mii de euro pentru iluminatul festiv și 10 mii de euro pentru Concertul de Anul Nou, tot la vedere rămâne și gaura neagră a pârtiei de schi amenajată la o altitudine de 600 de metri, care ne-a făcut celebri la nivel național”, este de părere deputatul Cristina Iurișniți.

Parlamentarul se arată nemulțumit și de faptul că Primăria Bistrița nu a reușit să găsească printre angajați o persoană competentă care să administreze așa cum se cuvine pârtia de schi.

Printre cei peste 700 de salariați ai Primăriei Bistrița, Ovidiu Crețu nu a găsit pe nimeni competent să administreze și pârtia de schi a orașului, în care s-au investit de-a lungul anilor peste cinci milioane de lei și care zace și acum abandonată și fără schiori? Se pare că postul de consilier, clasa I, gradul superior din cadrul Serviciul turism, sport – Direcția educație, turism, care necesita în viziunea edilului ”studii de inginerie’ și minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, era direcționat pentru utopica funcționare „mai bună” a pârtiei de pe Dealul Cocoșului. Care pârtie, cu multele tunuri de zăpadă achiziționate din fonduri publice, nu funcționează nici în ziua de azi”, consideră Iurișniți.

În calitate de cetățean al municipiului reședință de județ și de deputat USR de Bistrița-Năsăud în Parlamentul României, Cristina Iurișniți anunță că, împreună cu organizația USR Bistrița, cere Primăriei Bistrița și primarului Ovidiu Crețu să ”nu își mai bată joc de cetățeni, după ce peste 7 milioane de euro au fost investiți într-o pârtie nefuncțională, care continuă să fie o gaură neagră la bugetul local”.

”Deși a dovedit că nu este capabil să o administreze corespunzător (zero utilizatori în această iarnă), primarul se încăpățânează să cheltuie în continuare bani pentru întreținerea unui obiectiv prost gândit, realizat și administrat. Ba mai mult, scoate peste noapte la concurs posturi cu dedicație, dând dovadă de cel mai evident nepotism cu putință, exact cum am văzut și la Aquabis, unde a ajuns la conducere, fratele președintelui CJ BN în funcție!”, a încheiat mesajul său de pe o rețea de socializare deputatul Cristina Iurișniți.

În ceea ce privește Pârtia de schi ”Cocoș”, aceasta nu este în acest moment funcțională, astfel că bistrițenii optează tot pentru variantele oferite de județele învecinate.

1 notes
466 views
bookmark icon

One thought on “Cristina Iurișniți: ”Bătaia de joc la adresa bistrițenilor continuă și în 2020! Primăria Bistrița nu a fost în stare să găsească pe nimeni competent să administreze pârtia ce zace nefolosită!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *