Cristina Iurișniți: ”Dorinţa de schimbare a triumfat în municipiul Bistriţa, reşedinţă de judeţ, şi oraşul Năsăud”

 -  -  2951Rezultatele înregistrate la alegerile locale din 27 septembrie reprezintă un semnal că oamenii își doresc o schimbare, este de părere deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți.

Salut victoria în alegerile pentru funcţia de primar al Bistriţei a candidatului comun al PNL USR PLUS, domnul Ioan Turc, care a demonstrat clar că Bistriţa vrea o schimbare, precum şi a consilierilor locali ai USR PLUS din oraşele şi comunele judeţului. De asemenea, salut victoria categorică a Alianţei electorale PNL USR PLUS pentru primăria oraşului Năsăud, unde USR PLUS a obţinut trei consilieri. Acelaşi număr de consilieri va avea USR PLUS la Lunca Ilvei şi Chiuza. Aceste două victorii în alegerile locale ale echipelor cât şi a candidaţilor la primărie susţinuţi de USR PLUS, ne dau speranţa unei schimbări ireversibile în bine, în folosul direct al cetăţenilor, şi în administraţia publică a judeţului Bistriţa-Năsăud”, a spus Cristina Iurișniți.

Însă, în opinia deputatului USR de Bistrița-Năsăud, valul schimbării nu se opreşte aici!

USR PLUS a demonstrat că este o forţă politică puternică în România. După alegerile de la parlamentare din 2016, alegerile europarlamentare din 2019, iată că, în 2020, USR PLUS se impune şi pe plan local, în capitală şi în multe din judeţele ţării. Judeţul Bistriţa-Năsăud are nevoie de o schimbare majoră în modul în care se face administraţia publică în cel mai pesedizat judeţ din Transilvania. Aleşii puşi în slujba cetăţenilor după scrutinul electoral de ieri trebuie să fie aproape şi deschişi la nevoile oamenilor. Este nevoie de transparenţă în cheltuirea banilor publici, de eficienţă în transpunerea proiectelor de dezvoltare locală şi de oameni profesionişti şi capabili să atragă finanţare pentru proiectele publice, nu doar din fonduri guvernamentale, ci şi din surse europene sau internaţionale”, consideră Cristina Iurișniți.

De asemenea, sursa citată este de părere că prin aceste rezultate s-a oferit orașelor Bistrița și Năsăud o șansă reală de dezvoltare.

Municipiul reşedinţă de judeţ şi oraşul academicienilor, Năsăud, au acum o şansă reală de a deveni două localităţi moderne, cu servicii publice de calitate şi cu un standard de calitate al vieţii cel puţin comparabil cu al altor comunităţi locale similare din Europa”, a adăugat sursa citată.

Cristina Iurișniți a ținut să mulțumească alegătorilor care s-au prezentat la urne la scrutinul de duminică.

”Vreau să mulţumesc pe această cale tuturor locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud care s-au prezentat la vot ieri, 27 septembrie, şi să îi sigur de faptul că USR-PLUS a înţeles că a sosit momentul ca toţi cei care doresc binele localităţilor lor să nu mai fie preocupaţi de diferenţe şi orgolii personale. De acum înainte, USR PLUS, prin aleşii săi, se va concentra pe realizarea proiectelor dorite de către cetăţeni, şi va pune umărul pentru a susţine doar pe cei care vor demonstra prin fapte că vor binele acestui judeţ, şi că sunt dispuşi să lucreze doar în folosul oamenilor, pentru a schimba viitorul comunităţilor noastre locale”, a încheiat Cristina Iurișniți

2 notes
76 views
bookmark icon

2 thoughts on “Cristina Iurișniți: ”Dorinţa de schimbare a triumfat în municipiul Bistriţa, reşedinţă de judeţ, şi oraşul Năsăud”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net