Cristina Iurișniți, în ultima săptămână de activitate parlamentară: ”Un mandat cu multe provocări. Au fost 4 ani tumultuoși”

 -  -  918


Deputatul USR Cristina Iurișniți a ajuns la finalul mandatului de parlamentar, despre care spune că a fost unul plin de provocări, cu multe lupte și victorii.

A fost un mandat cu multe provocări, cu lupte și victorii de etapă pentru statul de drept, cu proiecte pentru eliminarea pensiilor speciale, pentru eliminarea Editurii unice și a Manualului Unic impus de PSD, cu legi bune pentru Educație și pentru egalitatea de șanse”, spune Cristina Iurișniți la final de mandat.

Potrivit acesteia, în ultima săptămână de activitate parlamentară au fost validate și demisiile parlamentarilor USR, care au ales să facă acest gest pentru a nu mai beneficia de pensia specială acordată foștilor parlamentari la încheierea unui mandat complet.

A fost validată inclusiv demisia mea, începând cu 18 decembrie, conform cererii depuse la Camera Deputaților”, a mai spus sursa citată.

Cristina Iurișniți a adăugat că, deși nu va mai activa în Parlament, va continua să contribuie în ”domeniul Educației, egalității de șanse, luptei împotriva discriminării, a prevenirii și combaterii violenței domestice asupra femeilor și copiilor noștri prin experiența acumulată în acești 4 ani tumultuoși”.

0 notes
43 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *