Cristina Iurișniți: ”Mă bucur că am făcut parte din prima generație de parlamentari USR”

 -  -  931Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, care nu se mai află pe un loc eligibil pe lista USR-PLUS pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, s-a arătat mulțumită de faptul că a avut ocazia să facă parte din prima generație de parlamentari ai USR, afirmând că nu a fost deloc ușoară această perioadă.

Cu bune și rele, USR a adus pe scena politică un alt fel de abordare a modului de a face politică. A fost o primă legislatură bulversantă, cu eforturi pentru organizare internă, cu primii pași în politica la nivel național. A fost dificil pentru că am pus bazele unei construcții care încă mai are nevoie de redresare și sprijin intern dar și extern. Mă bucur ca am facut parte din prima generație de parlamentari care au pus bazele USR. Pentru noi a fost cel mai greu, pentru că a trebuit sa învățăm totul din mers într-un Parlament ostil, cu 9% reprezentanți”, a spus Cristina Iurișniți.

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud a afirmat că regretă că o parte dintre actualii parlamentari nu se vor mai regăsi pe listele USR-PLUS.

Din păcate, mulți parlamentari ai primei generații nu se vor mai regăsi pe liste. Ungureanu, Gotiu la Cluj, Alexandrescu, Presadă la București, inclusiv eu, nu vom mai reprezenta cetățeni în Parlament. Cu siguranță, experiența politică și profesională acumulată vor fi folosite în folosul cetățenilor. Urez succes viitorilor candidați”, a adăugat sursa citată.

Cristina Iurișniți este de părere că viitorii parlamentari ai USR-PLUS trebuie să continue cu un proiect politic relevant.

0 notes
56 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *