Cu 2 milioane de lei, Primăria Sângeorz-Băi construiește o nouă grădiniță în oraș

 -  -  968


O nouă grădiniță va fi construită în orașul Sângeorz-Băi. Administrația locală anunță că a semnat deja contractul pentru execuția lucrărilor, acestea urmând să înceapă în toamna acestui an, după ce se încheie etapa de proiectare a noului obiectiv de investiții.

Noua grădiniță va fi amplasată pe Strada Carpaților din orașul Sângeorz-Băi, iar firma care a câștigat licitația este SC GABRIEL TOURISM SRL. Lucrările vor începe în toamna acestui an. În noul imobil vor fi amenajate patru săli de clasă, ce vor beneficia de dotări la standarde europene.

Valoarea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor este de aproximativ 2 milioane lei.

”Prin acest proiect, împreună cu celelalte proiecte aflate în implementare, primarul orașului, Traian Ogâgău, își dorește ca populația orașului Sângeorz-Băi să aibă acces la o educație de calitate, dar și să beneficieze de cele mai bune condiții de trai”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sângeorz-Băi.

Proiectul urmărește crearea unui cadru optim pentru educație și formare și amenajarea unui spațiu special destinat activității învățământului preșcolar.

0 notes
93 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *