Cu-adevărat ELE sunt cele mai frumoase fete-bogate! Au imperii de bani și sunt gata să cucerească Bistrița

 -  -  133160


“Ziar de Bistrița” vă prezintă cele mai frumoase fete cu bani din oraș. Acestea moștenesc sau conduc imperii financiare și au parte de o viață de lux: călătorii, rochii, limuzine, vacanțe exotice etc. Vezi mai jos cele mai frumoase fete de bani gata, cu afaceri de milioane de euro, râvnite de toți bărbații.

p5 Bianca Peica – frumoasa bistrițeană este moștenitoarea imperiului Agro-Ardeal, afacere ce depășește lejer un milion de euro. Tatăl său deține abatorul Agro Ardeal și este un influent om de afaceri local. Domnișoara conduce un Porsche Cayenne și se învârte în cercuri exclusiviste. Locații vizitate: Dubai, Paris, Londra, Monaco. Ca orice divă-n devenire, domnișoara Peica e ahtiată după modă și firme luxoase. A înotat cu delfinii și trăiește o viață de vis, savurând din plin bucuriile vieții. Extrem de fotogenică, ar putea oricând opta pentru o carieră în domeniul televiziunii.

 

c1 Misterioasa Dora Chifa este moștenitoarea grupului de firme Metropolis. Senzuală și discretă, Dora Chifa este prezentă în high-life-ul local, însă preferă un cerc restrâns de prieteni. Studiază la Londra, conduce un Mercedes S-Klasse și se pregătește să preia din mers frâiele afacerii. Are o frumusețe naturală și la 23 de ani a văzut locuri pe care oamenii de rând le văd doar în reviste. Locuiește într-un penthouse, la Hotel Metropolis, unde își face toate mofturile: spa, piscină, valeți, delicatese, salon de înfrumusețare, saună etc. Cu siguranță Dora Chifa va deveni o femeie de afaceri ce poate face cinste Bistriței. Are bani, e inteligentă și frumoasă și are lumea la picioare. În altă ordine de idei, Dora Chifa ar putea da clasă multor oportuniste, dacă ar opta pentru o carieră politică.

g1Diana Gorea – este fata unuia din patronii grupului de firme Gomar Lux. FIRMĂ de distribuție cablaje. Familia mai deține un hotel la intrarea în Bistrița. Circulă zvonuri legate de falimentul companiilor, însă poate fi vorba de o reorganizare într-o perioadă grea din punct de vedere economic. Membră a Bisericii Penticostale, cu apariții decente în mediul public, familia Gorea a susținut echipa de fotbal Gloria Bistrița și derulează afaceri în domeniul hotelier, turism, comerț.
Tocmai de aceea, mezina familiei va moșteni o parte din imperiul Gomar Lux, controlat momentan de fratele și de tatăl său.

 

d4 Dorina Bălan – focoasa brunetă deține un magazin de modă pe strada Dornei. A participat la concursuri de frumusețe și este colaborator al mai multor evenimente fashion ce au loc pe plan local. Tatăl său conduce firma de construcții Imobil Dan, companie ce și-a mărit cifra de afaceri derulând mai multe contracte cu Statul. Averea lor se apropie repejor de un milion de euro. Momentan, Dorina Bălan stă departe de afacerile de familie și se bucură de o tinerețe de basm, fiind invidiată de multe domnișoare.

 

 

i1 Ioana Moldovan – este fiica lui Ioan Moldovan, unul din milionarii județului, cel care deține “Coroana de Aur”. Studiază Științe Politice și Administrative și evită contactul cu cercurile de fițe ale Bistriței. Familia Moldovan deține Hotelul Dracula de la Tihuța și lanțul de abatoare Agro Invest. Tatăl său, Ioan Moldovan a avut o ascensiune fulminantă imediat după Revoluție și este extrem de reținut în aparițiile sale publice. Averea lor depășește 10 milioane de EURO și în câțiva ani, Ioana va fi vârful de lance al firmelor controlate de tatăl său.

 

b1 Beatrice Roxana Moldovan – fata președintelui CJ este studentă la Medicină, în Târgu Mureș și a absolvit liceul “Liviu Rebreanu”. Beea are parte de excursii în țări exotice, la schi sau în alte locuri exclusiviste. Familia ei deține o vilă nouă și extrem de vizibilă, o cabană la Colibița și bani în diverse conturi. Deși este o prezență oarecum discretă, are statutul de fată a unui așa-zis baron de Ardeal. Se bucură din plin de diverse avantaje, derivate din ascensiunea fulminantă a tatălui său, un om cu putere și influență în sferele PSD. Cel puțin, deocamdată.

 

r1 Raluca Repede – fata celebrului penticostal Ioan Repede acționar în cadrul companiei Rombat SA. Raluca a absolvit Colegiul Liviu Rebreanu și acum studiază Medicina. Raluca este o domnișoară cu o frumusețe naturală, fără fițe și extrem de decentă. De reținut că în Bistrița, frații penticostali controlează tot ce mișcă în domeniul transport, reprezentanțe auto și se extind cu repeziciune în imobiliare. Familia Repede gestionează afaceri de milioane de EURO, dar în mod ciudat NU a fost cotată în topul milionarilor din județ. Nelu Repede este cetățean de onoare al Bistriței și unul din liderii comunității penticostale. Deși este foarte tânără, Raluca Repede s-a logodit și încă de pe acum se anunță o nuntă la care vor fi prezenți toți milionarii județului.

 

o3Maria Oltean – fata deputatului Ioan Oltean este absolventă a colegiului “Liviu Rebreanu” și studiază managementul hotelier la o școală de prestigiu din Elveția ( Ecole Hôtelière de Lausanne), unde anul școlar costă aproximativ 50.000 de EURO. Maria Oltean nu s-a implicat în organizațiile politice și a preferat alte cercuri de prieteni, din afara sferei poltice. Fata lui Ioan Oltean face parte din garnitura de lux a tinerilor care studiază la cele mai prestigioase școli ale lumii și pot ajuta la propășirea neamului românesc. Asta dacă aleg să se întoarcă în țară și să pună umărul la reconstrucția României, distrusă de cei aleși s-o guverneze.

13 notes
2285 views
bookmark icon

11 thoughts on “Cu-adevărat ELE sunt cele mai frumoase fete-bogate! Au imperii de bani și sunt gata să cucerească Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *