Cu cine a semnat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud un protocol de colaborare?

 -  -  11224


Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a semnat un protocol de colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca – Extensia Bistrița, scopul principal al acestei colaborări fiind acela de a eficientiza relațiile dintre cele două instituții.

”Protocolul are ca scop eficientizarea relațiilor între cele două instituții pe durata anului universitar 2019-2020, existând posibilitatea de prelungire a acestui termen prin act adițional. Protocolul are ca obiective principale:

  • asigurarea resurselor umane, respectiv a celor materiale, a spațiilor și dotărilor pe care părțile le dețin pentru activități și manifestări de interes comun;
  • participarea la parteneriate de tip public-public și public-privat”, arată Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Totodată, protocolul se va concretiza prin activități comune în cadrul Comisiei pentru modernizarea administrației publice, participarea partenerilor la proiecte comune sau ale unor terți, stagii de voluntariat și de practică ale studenților, schimburi de analize și informări de specialitate, colaborarea specialiștilor celor două instituții la elaborarea unor strategii și studii, facilitarea unor relații și colaborări cu alte entități publice sau private.

Documentul a fost semnat de către prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț, și de către conducerile UBB Cluj-Napoca și Extensiei UBB Bistrița, reprezentate de dr. Barta Andras.

1 notes
349 views
bookmark icon

One thought on “Cu cine a semnat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud un protocol de colaborare?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *