Cu doar câteva ore înainte de începerea procesului electoral, liberalii din Bistrița-Năsăud sunt revoltați. Ce nereguli au constatat la toate secțiile de votare din Bistrița?

 -  -  1353


Organizația municipală a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud a postat sâmbătă seara, cu doar câteva ore înainte de începerea procesului electoral, un mesaj pe pagina oficială de pe o rețea de socializare prin care reclamă o situație, care, potrivit liberalilor, a fost constatată în toate secțiile de votare din municipiul Bistrița. 

 

”În municipiul Bistrița, la toate secțiile de votare, specimenele de buletine de vot ce trebuiesc afișate la loc vizibil și ștampilate cu ANULAT, au o insinuare perfidă și jignitoare la adresa alegătorilor: ȘTAMPILA “ANULAT” A FOST PUSĂ PE NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS!”, au scris pe Facebook liberalii bistrițeni. 

Reprezentanții PNL Bistrița au mai completat: ”Oamenii PSD s-au dedat la un act de cea mai joasă speță, cuprinși fiind într-un cerc vicios a cărui arie este calculată la peste un milion de rude, amante, membri de partid și neamuri instalate în aparatul bugetar!”.

Liberalii spun că instituțiile abilitate trebuie să ia atitudine, motiv pentru care au mers mai departe și au depus o întâmpinare la Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud în acest sens.

FOTO: PNL Bistrița

 

0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *