Cu permisul suspendat, dar la volanul unor mașini

Doi bărbați, unul din Prundu Bârgăului și altul din Bistrița, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși în timp ce conduceau mașini fără a ține cont de faptul că aveau permisul de conducere reținut.

Bărbatul din Prundu Bârgăului a fost prins între localitățile Buduș și Jelna.

La data de 8 august, în jurul orei 21.15, în cadrul controalelor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru verificări un autoturism care tracta o remorcă și care circula pe un drum comunal dintre localitățile Buduș și Jelna. La volan a fost identificat un bărbat, de 27 de ani, din Prundu Bârgăului, iar în urma verificărilor, a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere reținut”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul din Bistrița a fost prins pe strada Drumul Dumitrei Vechi din municipiu.

La data de 9 august, în jurul orei 00.30, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au oprit pentru control, un autoturism care circula pe strada Drumul Dumitrei Vechi din Bistrița. La volan a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat. Rezultatele testărilor etilotest și DrugTest au fost negative”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar polițiștii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *