Cu steaua la apus, Stelică fără FRICĂ se dă la Ioan Oltean! Zice că “mustăciosul” i-a tras preșul încă din campanie și acum conduce din umbră partidul după cum are chef!

Stelian Dolha a susținut o conferință de presă în care l-a ATACAT pe Ioan Oltean, acuzându-l că este cel care i-a orchestrat decapitarea în interiorul P.N.L. Dolha s-a mutat din sediul de pe Pietonal și are cabinet în Piața Mică, iar conferința de presă a susținut-o într-un separeu din apropiere. La un moment dat a apărut și Eugen Curteanu și a primit câteva pastile din partea jurnaliștilor care l-au întrebat: “Vii ca prieten sau ca spion?” iar acesta s-a retras.

Dolha a explicat cum Ioan Oltean l-a momit în alegerile locale să candideze, după care l-a decapitat.

“Atunci (în alegeri) președintele din umbră spunea: e cel mai bun candidat pe care-l avem. E minunat!  Cred că nici de Mesia NU vorbea așa. În toate ședințele”.

e1

v5

 

 

 

 

 

 

Doha spune că în campanie a fost SABOTAT de unii colegi din fostul P.D.L. iar Oltean s-a temut de o eventuală victorie la Primăria Bistrița, deoarece în eventualitatea unei victorii, Dolha putea deveni președintele P.N.L.

Izolat și fără susținerea primarilor sau a Biroului Politic Județean, Dolha și-a anunțat demisia din funcția de vicepreșeinte al partidului, la nivel central.

 

“Conducerea actuală, listele (la parlamentare) care sunt trimise fac parte dintr-un aranjament, aranjament orchestrat de nimeni altul de cel care a orchestrat aceste lucruri timp de 20 și ceva de ani în fostul P.D.L și astăzi în P.N.L și NU am să-i dau numele pentru că îl știți…. Nimeni altul decât Ioan Oltean, NU poate fi nimeni altul. E unic!” a declarat Dolha.

 

În conferința de presă, Dolha a lansat câteva rachete către Nelu Turc, cel care la ordinul lui Oltean ar fi contra-semnat NOUL Birou Politic Județean din care au fost îndepărtați oameni care luau atitudine. (organism care votează lista la parlamentare, format din primari, consilieri locali și județeni).

 

Deputatul Stelian Dolha  anunțat că iese din lista de candidați la parlamentare și că după predarea mandatului va fi mult mai liber. Fără regrete, Dolha rămâne un membru al P.N.L și deocamdată își permite luxul unor critici acide la adresa unor colegi.

 Caricatură

Ziar de Bistrita