Cum l-au turnat polițiștii pe hoțul de la Raiffeisen, “vampirul” care a mai comis un jaf armat, acum 13 ani. A vrut să omoare un taximetrist și să-l arunce în râu!

 -  -  1176


Polițiștii bistrițeni au acțonat la pont și astăzi, în jurul orelor 16.00 au venit să-l salte pe Sima (jefuitorul de la Raiffeisen), cel care închiriase o casă în zona Subcetate. Încolțit de polițiști, Sima a tras asupra lor și  l-a împușcat pe Paul Andreica, șeful Serviciului Investigații Criminale.

 

Echipa operativă a ripostat și a tras asupra suspectului mai multe focuri de armă, iar într-un final l-au capturat în grădina casei. Sima a fost rănit în picior și transportat la Spitalul Județean, iar concubina acestuia a fost reținută. Comisarul Andreica a fost împușcat în braț și transportat cu elicopterul la Mureș.

zz90

z3

 

 

 

 

 

 

z2

z8

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vampirul Sima, un recidivist periculos! În 2003 a împușcat un taximetrist și a vrut să-l arunce în râu! Victima a scăpat cu viață!

 

j1 400

Dorin Sima, zis “Vampirul” a comis în 2003 un jaf, când împreună cu un tovarăș de faptă au jefuit un taximetrist din Satu-Mare, după ce l-au împușcat în ceafă cu un pistol cu aer comprimat.

Ulterior, cei doi au vrut să arunce victima în râu. În cele din urmă au renunțat la faptă, crezând că acesta murise. La acea vreme, polițiștii l-au prins în cartierul Ștefan cel Mare, în urma unui filtru. Sima Dorin se ascunsese în școala din cartier. În 2012, “Vampirul” a fost eliberat din Penitenciar și a emigrat în Italia, unde de asemenea a fost condamnat pentru tâlhărie și eliberat de curând.

“Vampirul” Sima a fost împușcat în picior și aflat pe targă avea un comportament violent, era irascibil și a înjurat pe toată lumea. Sima riscă ani grei de pușcărie, iar tovarășii din anturajul acestuia susțin că acesta a spus de mai multe ori că el știe că își va petrece viața prin pușcării și e pregătit pentru asta/

 

Citiți și:

v44VIDEO: Vezi imagini cu hoțul de la Raiffeisen Bank, cel care i-a pus casierei pistolul la tâmplă! L-ai recunoaște pe stradă?

https://www.ziardebistrita.ro/il-recunosti-daca-trece-pe-langa-tine/

 

 

 

0 notes
301 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *