Cum s-a acționat pentru deszăpezirea drumurilor din Bistrița-Năsăud, după ninsorile din ultimele 24 de ore

 -  -  141


În noaptea de luni spre marți, zeci de utilaje de deszăpezire au acționat pe drumurile naționale și județene din Bistrița-Năsăud pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului.

Într-un comunicat de presă, Prefectura Bistrița-Năsăud a anunțat că 32 de utilaje pentru deszăpezire și 10 încărcătoare pentru antiderapant au acționat pentru deszăpezirea drumurilor naționale, până la degajarea totală a zăpezii de pe partea carosabilă.

Referitor la drumurile județene, Instituția Prefectului a anunțat că au acționat 24 de utilaje care au asigurat înlăturarea zăpezii de pe partea carosabilă și care au împrăștiat material antiderapant.

La nivelul municipiului Bistrița, au acționat 18 utilaje cu lamă pentru carosabil și 4 utilaje pentru trotuare.

Problemele semnalate prin apel la 112 cu privire la depunerea zăpezii pe partea carosabilă au fost remediate de operatorii care acționează pe drumurile naționale și județene”, mai precizează sursa citată.

1 notes
0 views
bookmark icon

One thought on “Cum s-a acționat pentru deszăpezirea drumurilor din Bistrița-Năsăud, după ninsorile din ultimele 24 de ore

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.