Cum se va face accesul la centrul de vaccinare drive-through care va funcționa în Bistrița în zilele de 8 și 9 mai

 -  -  1068


La Bistrița, în zilele de 8 și 9 mai, se va desfășura o amplă campanie de vaccinare împotriva COVID-19. Cetățenii care doresc să se vaccineze vor avea posibilitatea să facă acest lucru direct din mașină, în parcarea galeriei comerciale B1 Retail Park din municipiu.

În această zonă va funcționa un centru de vaccinare, cu trei fluxuri, în care se va administra serul produs de compania Pfizer/BioNTech.

”Tot ce trebuie să faceți este să veniți cu mașina, să prezentați actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare și pe care îl puteți descărca de aici: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/…/chestionar_triaj…”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Accesul în zona de vaccinare se face de pe strada Grănicerilor (zona poligon) conform imaginilor de mai jos:

Vaccinarea prin campania drive-through se realizează fără o programare prealabilă, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer, cetățenii vor putea opta fie pentru varianta drive-through, o astfel de sesiune urmând să fie organizată și peste trei săptămâni, fie pentru oricare dintre centrele la care se administrează acest ser.

0 notes
193 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *