Cum stă președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, la capitolul avere

 -  -  2076După ce Ziar de Bistrița v-a prezentat situația materială a noului primar al Bistriței, Ioan Turc, acum vă arătăm și care este situația președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, aflat la ce-al de-al treilea mandat.

Potrivit declarației de avere a președintelui CJ Bistrița-Năsăud, din data de 13 august 2020, acesta deține, împreună cu familia sa, mai multe terenuri, șapte la număr, toate în intravilanul unor localități, cu suprafețe cuprinse între 155 de metri pătrați și 1.080 de metri pătrați, dobândite prin contracte de vânzare – cumpărare încheiate între anii 2002 – 2011.

Emil Radu Moldovan nu stă rău deloc nici la capitolul clădiri. Împreună cu soția sa, Voichița Virginia Moldovan, acesta deține o casă de locuit în suprafață de circa 400 de metri pătrați, compusă din demisol, parter și mansardă, precum și o casă de vacanță în suprafață de circa 180 de metri pătrați, compusă tot din demisol, parter și mansardă.

La capitolul bunuri mobile, președintele CJ Bistrița-Năsăud deține două autoturisme – un Volkswagen Golf 6 (an fabricație 2009) și un Hyunday (an fabricație 2018).

În declarația de avere a șefului administrației județene apare și o colecție de ceasuri, bijuterii și obiecte de artă estimată la 75.000 de lei.

La capitolul active financiare, Emil Radu Moldovan are deschise două conturi, unul în care deține suma de circa 64.000 de lei și altul în care are puțin peste 21.000 de lei.

Moldovan are și patru datorii, în sume de circa 75.000 de euro și 60.000 de lei, atât la bănci, cât și la o persoană fizică.

În ceea ce privește veniturile, funcția de președinte al CJ Bistrița-Năsăud i-a adus lui Emil Radu Moldovan un venit anual de circa 165.000 de lei. De asemenea, soția sa, în calitate de auditor public extern în cadrul Curții de Conturi Bistrița-Năsăud, a încasat venituri anuale de circa 99.000 de lei.

0 notes
1201 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net