Cum va arăta rețeaua școlară din Bistrița în anul școlar 2022-2023

 -  -  6


Consiliul Local Bistrița va analiza, joi, în ședință ordinară, un proiect de hotărâre care vizează aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular din municipiu pentru anul şcolar 2022 – 2023.

Printr-o adresă trimisă la finalul anului trecut, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistrița-Năsăud a solicitat Primăriei Bistrița propunerile cu privire la organizarea reţelei şcolare de pe raza municipiului pentru anul şcolar 2022-2023.

În urma informaţiilor transmise de către unităţile de învăţământ şi a analizei interne, s-a constat că rețeaua unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Bistrița nu va suferi modificări pentru anul şcolar 2022-2023, unităţile de învăţământ păstrându-şi denumirea, aceleaşi niveluri de şcolarizare şi profiluri la fel ca şi anul şcolar în curs. În ceea ce priveşte rețeaua unităților de învățământ preuniversitar particular din muncipiu, Asociaţia Ama a solicitat, printr-o adresă înregistrată la Primăria municipiului Bistriţa, introducerea Grădiniţei cu Program Prelungit ”Nina Kids” în rețeaua unităților de învățământ preuniversitar particular din muncipiu”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi analizat în ședința de joi a Consiliului Local Bistrița.

Astfel, potrivit proiectului, reţeaua şcolară a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Bistriţa pentru anul şcolar 2022-2023 va avea următoarea configuraţie:                                         

Reţeaua şcolară a unităţilor de învăţământ preuniversitar particular va avea următoarea configuraţie:

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.