Cum va fi vremea miercuri în Bistrița-Năsăud

Aspectul vremii se schimbă, miercuri, în Bistrița-Năsăud, existând posibilitatea ca aversele să își facă simțită prezența, informează Meteo.BN.

Vine ploaia! Aspectul se mai schimbă, astfel apar averse însoțite de descărcări electrice! Nu vin toate odată, nu peste tot în acelaşi timp, dar le vom avea în program cam prin tot județul, foarte probabil încă din prima parte a zilei. În aceste condiții, valorile termice se mai ponderează şi se opresc din urcuş la cam 26/27°C pe lângă munți si la 28/29°C pe la podiş“, a precizat Meteo.BN.

Și Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de instabilitate atmosferică pentru intervalul 23 august, ora 10:00 – 24 august, ora 03:00, vizat fiind și județul Bistrița-Năsăud.

 ”În Maramureș, Moldova, cea mai mare parte a Crișanei și Transilvaniei, precum și în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 55…70 km/h), vijelii, descărcări electrice, averse torențiale și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp”, precizează ANM, care adaugă că manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii restrânse și în restul regiunilor.

Check Also

Mitropolitul Andrei a sfințit capela din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.