Cum vor circula autobuzele și microbuzele operatorului Transmixt începând de luni – 18 mai. Reguli pentru călători

 -  -  1465


Compania Transmixt a anunțat că va opera modificări în programul privind circulația mijloacelor de transport în comun, atât în plan local, cât și în plan județean.

Astfel, Transmixt anunță că autobuzele din transportul public local de persoane de pe raza municipiului Bistrița (oraș și cartiere) vor circula, începând de luni – 18 mai, în program normal de circulație, conform graficelor afișate în stații.

”Vă invităm să vă achizitionați abonamente (carduri) de călătorie, astfel încât să se fluidizeze accesul în autobuze fără a se crea aglomerație în zona șoferului”, precizează compania.

Punctul de vânzare abonamente (carduri) de călătorie din strada Rodnei (staia de autobuz, lângă gară) este deschis zilnic, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 -17.00. După ora 17.00, abonamentele se pot elibera și de la sediul din strada Sigmirului, nr. 16 (lângă pompieri). Mai multe informații se pot obține la numărul 0263 233 459.

În ceea ce privește transportul județean, începând de luni, 18 mai, autobuzele și microbuzele Transmixt vor circula conform graficului afișat în imaginea alăturată.

Totodată, Transmix precizează că în mijloacele de transport public este instituită obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite. ”Vă rugam să vă conformați acestor cerințe impuse și să folosiți în mod obligatoriu masca în timpul călătoriei cu autobuzele”, mai transmite Transmixt călătorilor.

Călătorii sunt rugați să fosească ușa din față numai pentru urcare, iar coborârea să se realizeze pe usile din mijloc/spate.

Stimati calatori, Incepand de luni, 18 mai 2020, autobuzele din transportul public local de persoane de pe raza…

Publicată de Transmixt Bistrita pe Vineri, 15 mai 2020

Dragi calatori, Incepand de luni, 18 mai 2020, autobuzele si microbuzele din transportul judetean vor circula conform…

Publicată de Transmixt Bistrita pe Sâmbătă, 16 mai 2020
0 notes
590 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *