Cum vrea primarul din Sîngeorz-Băi să îi stimuleze pe localnici să își plătească taxele și impozitele locale?

 -  -  161126Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, intenționează să recurgă la o metodă inedită prin care să îi stimuleze pe locuitori să își plătească taxele și impozitele locale pe anul în curs. Acesta este dispus să organizeze o tombolă cu premii, iar cei care își vor plăti dările către stat vor fi înscriși automat în această tombolă.

”Primarul orașului organizează o tombolă cu trei premii pentru cei care își achită taxele și impozitele până la finalul lunii martie. Extragerea va fi făcută LIVE pe Facebook în 3 aprilie 2019. Așadar grăbiți-vă pentru a intra în extragere” a transmis primarul Traian Ogâgău. 

Primarul susține că a luat această decizie pentru a îi stimula pe cetățeni să plătească dările către stat, iar premiile vor consta în electrocasnice.

Potrivit acestuia, cetățenii care plătesc integral taxele și impozitele locale până la finele lunii martie beneficiază și de o bonificație de 10 procente. În plus, primarul Traian Ogâgău precizează că după ce se va face extragerea, Primăria Sîngeorz-Băi va da publicității lista cu cei datornici.

Edilul din Sîngeorz-Băi nu este la prima decizie de acest gen. În urmă cu aproximativ un an, Traian Ogâgău a mai lansat o campanie prin care acorda recompense de câte 50 de lei celor care realizau fotografii sau înregistrări video cu persoane care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens. Despre acest subiect Ziar de Bistrița a scris AICI.

16 bookmark
0 notes
851 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.