Cursuri gratuite de limba engleză pentru copii, pe perioada verii

 -  -  974

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în această vară, cursuri gratuite de limba engleză pentru copii. Acestea se vor desfăşura online, pe platforma Zoom, în cadrul programului de cursuri demonstrative #scoalafdvdr.

Participanţii vor avea acces la un modul de 8 cursuri antrenante, bogate în surprize şi descoperiri, care au ca scop îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Cursul va fi susţinut de profesorul coordonator al Clubului de Excelenţă, Dana Vasilescu, profesor de limba engleză şi coordonator de Centru de examene Cambridge de 12 ani, posesor al Certificatului de membru Silver al Programului de Parteneriat “Advantage” din cadrul Consiliului Britanic din anul 2013, manager de proiect internaţional în parteneriat cu şase ţări.

Cursurile şi temele se vor desfăşura sub titlul IMPROVE YOUR ENGLISH-SPEAKING SKILLS şi vor conţine doar activităţi de conversaţie în limba engleză.

Activitatea la curs va fi împărţită pe grupe de vârstă, respectiv: 8-14 ani şi 15-18 ani. Fiecare grupă va avea cem mult 20 de copii.

Înscrierile se pot face până la data de 19 iulie. Pentru a participa la acest curs, copiii trebuie să intre pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro şi să completeze un formular de înscriere.

0 notes
99 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *