Vezi C. V-ul lui George Avram! Condițiile de city-manager îi vin ca o mănușă celui care la 43 de ani a terminat o facultate particulară desființată, are master “la Goldiș” și 10 ani a lucrat în salubrizare, la “Codrișor” și URBANA!

Primăria Bistrița caută un manager de oraș, funcție ignorată până acum de actuala administrație. Abia în al II-lea mandat a lui Crețu, postul de city-manager a fost activat pentru o perioadă și deținut de Cecilia Pungovschi iar după decesul acesteia, funcția a rămas vacantă.

 

George Avram poate avea belele în conflict de interese și l-au retras mai în spate. Radu Moldovan profită și îl împinge pe Cristi Niculaie de vice! Crețu pac, își bagă city-manager!

 

În anul 2008, George Avram s-a aflat în stare de incompatibilitate, când a deţinut funcţia de administrator la SC Aquabis SA ți funcția de viceprimar. Duă ce a pierdut pe oate fronturile, fostul viceprimar a apelat la singura cale de atac și acum dosarul așteaptă un termen, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Conform legii, ”persoana faţă de care s-a constatat existenţa conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.” Acesta pare a fi motivul retragerii lui Avram mai în spate, pe o funcție călduță de city-manager.

După 8 ani ca viceprimar în mandatele lui Crețu, Avram a fost înlocuit de Cristian Niculae, omul promovat de Radu Moldovan și la câteva zile, Primăria Bistrița a scos la concurs postul de city-manager. George Avram este favorit pentru ocuparea acestei funcții, iar condițiile de consurs îl avantajează clar.

 

Condiții de concurs, cu dedicație pentru George Avram. Să moară de ciudă dușmanii!

 

e2Fostul viceprimar este absolvent al Liceului Electrotehnic și la 43 de ani, George Avram a absolvit Univeristatea Banatului din Timișoara, la profilul economic (1999- 2003). Facultatea particulară a fost desființată între timp și începând cu anul 2001 NU s-au mai făcut înscrieri. Și-a făcut masteratul în economie la Universitatea Vasile Goldiș (2006-2007). De asemenea Facultatea de Științe Economice din cadrul Univ. Vasile Goldoș, unde și-a făcut Avram masteratul, a fost desființată în 2014.

Înainte de Revoluție, George Avram a lucrat ca electrician la Fabrica Mecanică, iar după Revoluție a muncit în Germania pentru o perioadă. La întoarcere, între anii 1993-2003 a lucrat ca tehnician la firma de salubrizare SC Codrișor. Timp de un an a fost ecnomist la Urbana, iar din 2008 – 2016 a deținut funcția de viceprimar.Conform C.V-ul de pe site-ul Primăriei, Avram vorbește limba germană la nivel avansat.

CV Avram George

Condițiile impuse pentru funcția de administrator public:

 

– experiență în funcțiile publice minim 5 ani
– masterat în domeniile Administrație Publică sau Management
– facultate cu diplomă de licență de preferabil în domeniile: economic, administrativ, tehnic sau juridic.
– cunoașterea limbii române scris și vorbit
– capacitate deplină de exercițiu
Candidații vor susține trei probe:

– selecția dosarelor
– probă scrisă (19 iulie)
– interviu (21 iulie)

Candidatul trebuie să prezinte un proiect de management și viziunea sa pentru Bistrița, în domeniile:

– protecția mediului și managementul deșeurilor
– reabilitarea urbanistică a Bistriței
– dezvoltarea economică a Bistriței
– fundamentrea bugetului municipiului
– ealborarea de studii pentru atragerea de fonduri europene
– managementul serviciilor publice.

Prin concursul de city-manager Crețu vrea să-l țină aproape pe Avram, probabil un executant mai fidel decât Cristi Niculaie, ghimpele lui Radu Moldovan împins de vice.
Comentarii

  • Domnii acesta nu au rusine si nu inteleg ca tara asta nu se dezvolta din cauza lor. 80% din membri de partid sunt de nivelul d-lui George Avram. De aceea oamenii de valoare nu fac politica

  • Daca Avram e piaza-rea si “facultatile” pe unde a trecut s-au desfiintat, poate avem noroc si se desfiinteaza si administratia “europeana” a lui Cretu !

Caricatură

Ziar de Bistrita