D.N.A-ul e la Primăria din Prund! Dorule, probleme, mă?

 -  -  21160


D.N.A -ul e la Prund! Fost polițist, Doru Crișan e unul din primarii preferați ai lui Radu Moldovan și a fost dat în primire fix înaintea campaniei electorale! În 2012, acesta a candidat pentru P.D.L., dar a trecut la P.S.D.

f3Doru Crișan s-a făcut remarcat printr-o serie de proiecte îndrăznețe, de modernizare a comunei. Deși în plan urbanistic, unele modificări NU se încadrează în peisaj (este cazul artezienei și a parcului din comună), locuitorii comunei laudă aceste inițiative.

 

 

În mandatul lui Crișan, comuna Prundu Bârgăului a derulat proiecte de dezvoltare de milioane de euro, care acum sunt luate “la puricat.”

 

d4

d3

 

 

 

 

 

f1

f4

 

 

 

 

 

 

Un apropiat a lui Radu Moldovan, Doru Crișan declară despre acest control al procurorilor:

“Controlul mă vizează pe mine, este vorba de o sesizare politică și s-au ridicat ceva documente de la Primărie și de la mine. Este o sesizare politică… procurorii încă mai sunt aici și verifică tot ce înseamnă contracte, toate achizițiile.” a declarat Doru Crișan.

Direcția Națională Anticorupție va da un comunicat oficial în privința acestui caz după efectuarea verificărilor privind achizițiile comunei Prundu Bârgăului.

 

 

 

2 notes
285 views
bookmark icon

2 thoughts on “D.N.A-ul e la Primăria din Prund! Dorule, probleme, mă?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *