Dacian Cioloș a lansat prima “săgeată” către prietenii din Alianță! Zice că în primele 2 luni, 11.000 de membri au venit alături de PLUS. Aveau varianta USR, dar NU au ales-o, deși Uniunea Salvați România are 2 ani vechime!

 -  -  12900Dacian Cioloș susține că în primele 2 luni de la înființarea Partidului Plus, alături de el au venit 11.000 de membri, care NU erau înscriși nicăieri. Partizanii PLUS care au ezitat să intre în USR, chiar dacă partidul exista de 2 ani! Dacian Cioloș zice că județul Bistrița-Năsăud este pe locul 3, ca număr de semnături de susținere la alegerile europarlamentare.

Reporter: – ÎN USR ne puteți spune de ce nu ați intrat, că oarecum semnăturile sunt și pe infrastructura USR-ului, o mare parte din votanți sunt și ai USR-ului. Credeți că atrageți votanți de pe alte zone?

Dacian Cioloș: – Răspunsul îl aveați încă din deschidere: la 2 luni de zile de la lansarea partidului avem peste 11.000 de membrii, care NU s-au înscris înUSR, cu toate că USR există de 2 ani de zile! Ăsta e răspunsul…. de-aia nu m-am înscris!

Fără structuri în Bistrița, partidul lui Cioloș a adunat 8.500 de semnături! Cu sprijinul USR-ului, să fim realiști!

”Bistrița-Năsăud e în top 3 județe care au strâns semnături și au depășit cu mult obiectivele pe care le-am așteptat inițial” a declarat Dacian Cioloș. Astfel, ținta inițială era de 3.800 de semnături, iar la finalul perioadei de strângere de semnături s-au adunat 8.500 la nivelul județului Bistrița-Năsăud.


La nivel național, formațiunea se apropie de 500.000 de semnături, iar astăzi a fost ultima zi a campaniei de strângere de semnături, urmând să înceapă în curând pre-campania pentru alegerile europarlamentare din luna mai și ulterior campania propriu-zisă.

Lista candidaților Alianței 2020 USR PLUS:

1 Dacian Ciolos PLUS
2 Cristian Ghinea USR
3 Dragos Nicolae Pislaru PLUS
4 Clotilde Armand USR
5 Ioan Dragos Tudorache PLUS
6 Nicolae Stefanuta USR
7 Vlad Botos USR
8 Ramona Victoria Strugariu PLUS
9 Vlad Gheorghe USR.

La nivel național, PLUS beneficiază de un sprijin uriaș din partea USR, se adună semnături pentru europarlamentare pe infrastructura USR, iar bani de campanie vin tot pe această filiera, (PLUS nefiind partid parlamentar NU a beneficiat de finanțare de la buget pentru funcționare și campanii).

12 bookmark
0 notes
625 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.