Dacian Cioloș PRINS cu minciuna despre alegerile în două tururi! Ionuț Simionca: “Nu mă așteptam ca oameni noi în politică să copieze modele vechi!”

 -  -  1304


Deputatul Ionuț Simionca îl CRITICĂ pe Dacian Cioloș, pe motiv că a scos acest obiectiv din programul de guvernare! Ba mai mult, în calitate de premier, Dacian Cioloș NU a susținut proiectul PMP-ului, de revenire la alegerile primarului din 2 tururi!

Ionuț Simionca se arată dezamăgit de modul în care fostul premier al României a abordat acest subiect care practic a întărit PSD-ul: “Se pare că domnul Dacian Cioloș nu e tocmai sincer….. Nu mă așteptam ca oameni noi în politică să copieze modele vechi. Păcat!”

Liderul PMP, Eugen Tomac a postat DOVADA cu șmecheria lui Cioloș de pe vremea când era prim-ministru! Atunci a reușit PSD-ul să impună alegeri dintr-un singur tur!


“Mă bucur că tot mai mulți politicieni se raliază campaniei PMP, lansată în urmă cu patru luni, privind revenirea la alegea primarilor în două tururi. Am strâns deja peste 700.000 de semnături și sunt convins că vom reuși să strângem un milion.


Mă amuză însă neseriozitatea lui Dacian Cioloș, care cerea revenirea la două tururi, dar a scos din programul său de guvernare, de frica PSD, exact acest obiectiv anunțat anterior cu mare fast.

De asemenea, spre o informare corectă a opiniei publice, menționez faptul că domnul Cioloș, în calitate de premier, nu a susținut proiectul privind revenirea la două tururi depus de PMP în 2015 (link și imagini mai jos).

Revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarului este esențială. Doar așa putem scăpa de baronimea locală care transformă primăriile în moșii bune doar pentru a mulge din banii publici.

În rest, sunt de acord că e nevoie de cât mai mulți oameni noi în politică, pentru că doar așa poate fi învins PSD-ul.” – a transmis Eugen Tomac.

Parlmentarii PMP militează pentru realizarea unui pol anti-PSD! Acest lucru ar însemna ca toate partidele să creeze o alianță pre-electorală pentru a opri tăvălugul PSD!

0 notes
29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.